Kamis, 19 November 2015

Hypnosis - Perkara Asas

Hypnosis - Perkara Asas
Banyak di antara kita telah mengembara dari semasa ke semasa 'tidak hipnosis benar-benar berkesan? Dan ramai di antara kita akan terkejut bahawa proses hipnosis adalah berbeza daripada apa yang kita lihat dalam media tradisional. Ramai orang mula untuk gambar seorang doktor berayun berbandul sejenis dalam bandul seperti gerakan di depan mata seseorang, meletakkan mereka ke dalam berkhayal. Pada hakikatnya hipnosis adalah apa-apa seperti itu. Seluruh tuan / hamba dinamik tidak wujud. Seseorang di bawah hipnosis mempunyai darjah kebebasan. Seseorang yang menjalani hipnosis sebenarnya sebaliknya lebih perhatian kepada pengsan yang ditunjukkan dalam filem. Walaupun banyak yang telah belajar tentang hipnosis masih terdapat banyak yang tidak diketahui tentang aspek-aspek dari proses.
Apabila seseorang itu dipukau yang 'berkhayal' mereka pergi ke sebenarnya adalah keadaan relaksasi yang besar. Ia menyerupai tidur, tetapi orang yang dipukau adalah amaran semasa prosedur. Untuk memberi anda idea yang lebih baik ia adalah seperti mempunyai angan-angan yang. Secara fizikal anda di tempat yang sama, tetapi fikiran anda dalam dunia yang sama sekali berbeza. Seperti sedang asyik dalam filem atau buku. Sebab pakar psikiatri utama menggunakan hipnosis adalah bahawa orang-orang menjadi lebih terbuka kepada cadangan dan idea-idea baru. Hipnosis juga boleh membenarkan orang untuk memotong input deria dan ingat kenangan mereka biasanya tidak akan ingat. Tidak seperti versi media di mana orang melompat-lompat kegirangan di sekeliling seolah-olah tuan boneka adalah mengawal tali mereka. Dalam hipnosis fikiran bawah sedar seseorang adalah lebih sedar daripada yang lain daripada otak.
Jika anda sedang mencari untuk membuat perubahan kepada yang lebih baik dalam hipnosis hidup anda adalah pilihan yang bernilai mengambil lihat. Terdapat banyak cerita kejayaan tentang orang-orang yang telah menggunakan hipnosis untuk mengubah kehidupan mereka. Lagipun apa yang telah anda mendapat kehilangan? Jadi sekarang bagaimana untuk pergi tentang hipnotisme? Berikut adalah beberapa istilah yang anda perlu membiasakan diri dengan. Orang yang melaksanakan hipnosis adalah 'hipnotisme' dan yang kedua yang dikenali sebagai 'subjek'. Komunikasi lisan yang hipnotisme menggunakan untuk mencapai tindak balas ini dinamakan 'cadangan hipnosis. Jika seseorang melakukan prosedur hipnosis pada / sendiri tanpa bantuan hipnotisme, aktiviti yang terkenal sebagai hipnosis diri. Dalam menyelesaikan sesuatu kunci kepada soalan, "Adakah hipnosis diri kerja yang sangat?", Ia adalah jelas ia ini tidak. Kunci untuk berjaya diri hipnosis adalah amalan, amalan, amalan. Walaupun ia telah mengakui bahawa kanak-kanak adalah lebih mudah terdedah kepada hipnosis, ia boleh menjadi sukar untuk orang dewasa. Sebab untuk ini adalah bahawa sebagai orang dewasa, kita sentiasa berfikir, merancang, bimbang, dan pelbagai tugas.
Kunci kepada hipnosis diri adalah untuk amalan, amalan dan mengamalkan beberapa. Semakin tua anda lebih sukar ia adalah untuk menguasai hipnosis diri. Sebab untuk orang dewasa ini, sentiasa berfikir, merancang, bimbang, dan pelbagai tugas. Keupayaan untuk mengosongkan fikiran anda daripada semua fikiran untuk memberi tumpuan dan mendorong hipnosis adalah satu tugas yang mengambil masa. Sebaik sahaja anda telah menguasai bahawa ia mendapat lebih mudah. Keputusan Self-hypnosis dapat direalisasikan oleh beberapa individu serta-merta, manakala bagi yang lain ia mungkin mengambil masa beberapa minggu untuk mengenali perubahan. Kebanyakan bersetuju, bagaimanapun, bahawa tempoh masa 21 hari adalah munasabah untuk latihan Hypnosis.
Pita Hypnosis dan CD adalah tempat yang baik untuk memulakan. CD hipnosis mengandungi langkah demi langkah audio dan bimbingan visual bagi pengguna untuk memahami dan mematuhi prosedur hipnosis dengan cara yang tepat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar